kovinske zidne plošče

Zidne kovinske plošče

Zidne kovinske plošče so vrsta kovinskih materialov, ki se uporabljajo za oblaganje notranjih ali zunanjih sten stavb. Te plošče so izdelane iz kovinskih materialov, kot so jeklo, aluminij ali baker, in so priljubljena izbira zaradi svoje trajnosti, estetike in enostavnosti namestitve.

zidne kovinske plošče
zidna kovinska plošča

Zidne kovinske plošče so na voljo v različnih oblikah, vzorcih in velikostih, kar omogoča različne oblikovalske možnosti. Lahko imajo gladko površino, teksturo ali vzorce, ki posnemajo druge materiale, kot so les, opeka ali kamnina.

Zidne kovinske plošče – prednosti

Nekatere prednosti uporabe zidnih kovinskih plošč vključujejo:

  1. Trajnost: Kovinske plošče so odporne na obrabo, vremenske vplive in mehanske obremenitve. So dolgotrajne in potrebujejo malo vzdrževanja.
  2. Enostavna namestitev: Zidne kovinske plošče se pogosto izdelujejo v velikih ploščah, kar omogoča hitro namestitev in zmanjšuje stroške dela.
  3. Estetika: Zidne kovinske plošče nudijo sodoben, eleganten in edinstven videz zidov. Na voljo so v široki paleti barv in vzorcev, kar omogoča prilagoditev videza glede na želje oblikovalca.
  4. Ognjevarnost: Kovinske plošče so negorljive in prispevajo k večji požarni varnosti stavbe.
  5. Okolju prijazne: Mnoge kovinske plošče so izdelane iz recikliranih materialov in so tudi same reciklabilne, kar prispeva k trajnostnemu gradbeništvu.

Zidne kovinske plošče se uporabljajo tako v komercialnih kot tudi v stanovanjskih objektih. Lahko se uporabljajo za oblaganje notranjih sten, fasad, pregradnih sten, oblikovanje stropov ali za ustvarjanje dekorativnih elementov.

Pri namestitvi zidnih kovinskih plošč je pomembno upoštevati priporočila proizvajalca in se posvetovati s strokovnjakom, da se zagotovi pravilna namestitev in dolgotrajna učinkovitost.

Zidni stenski paneli

Polnilo: PUR poliuretanska pena ali mineralna volna (možen tudi negorljivi REI 30, 60, 120 ali 180 razred)
Debelina izolacije: 30-40-50-60-80-100-120-150-200 mm
Spoj: skriti ali vidni
Širina plošče: 1000 mm (1 mt)
Dolžina plošče: po želji kupca
Pokličite za AKCIJSKO PONUDBO panelov iz zaloge.
Oddelek pločevinastih streh in sten : 040 572 900

IZOPANEL ZID/STENA BOX

IZOPANEL ZID/STENA PLISSE

IZOPANEL ZID/STENA FIRE

IZOPANEL ZID/STENA FIRE PLISSE

Zidni stenski paneli (zidne plošče brez izolacije)

Na zalogi imamo tudi ves vijačni material. (vijaki z gumi podložkami, jahač in kovice)
Prav tako vam po ugodnih cenah izdelamo snegolove, slemena, odkapno pločevino, kotnike, maske in vetrne obrobe. (IZDELAVA TAKOJ)

ZIDNI – STENSKI PANEL (zidne plošče brez izolacije)
Širina plošče: po želji kupca
Dolžina plošče: po želji kupca
Pokličite za AKCIJSKO PONUDBO panelov iz zaloge.
Kontakt : 040 572 909