kovinske obrobe

Krivljenje pločevine

Kovinske obrobe so priljubljena izbira za zaščito streh, napuščev, okenskih polic in drugih podobnih površin pred vremenskimi vplivi, mrazom in vročino. So trajne, enostavne za namestitev in se lahko prilagajajo različnim oblikam površin.

Pri namestitvi kovinskih obrob je pomembno upoštevati, da so ustrezno pritrjene in trdno nameščene, da zagotovijo učinkovito zaščito.

Izdelava po naročilu! 

Izdelava na treh strojih 6,00m, 6,20m in 7,20m dolžine

REZERVACIJA in INFO: 040 572 909 (Ljubljana) in 040 572 900, 040 572 906 (Gorenjska)

Vrste obrob:

kleparska vetrna obroba, končna obroba, obroba za dimnik, obroba tegola, alu obroba, zidna obroba, diletacijska obroba, obroba za strešna okna, dimniška obroba, pločevinasta kapa za ograjo, kotniki iz pločevine, okenska polica, žlota, slemenjak, odkapna pločevina, snegolov, zapirala pri montaži PVC oken in vrat.

Pločevina v roli se nanaša na pločevino, ki je navita v obliki rol ali zvitkov. Pločevina v roli je običajno narejena iz kovinskih materialov, kot so jeklo, aluminij ali baker, in se uporablja v različnih industrijskih, gradbenih, obrtniških in dekorativnih aplikacijah.

Ta vrsta pločevine se proizvaja v obliki dolgih trakov, ki se zvijejo v velike rolce. Roll pločevina ponuja večjo prilagodljivost in enostavno shranjevanje ter transport v primerjavi s pločevinami v listih.

Pločevina v roli

Lahko se uporablja za različne namene, vključno s proizvodnjo in oblikovanjem kovinskih izdelkov, kot so cevi, cisterne, pločevinske škatle, strešne kritine, ograje, plošče za ograde, strešni žlebovi, cevovodi in drugo.

pločevina v roli

Uporaba pločevine v roli je odvisna od specifičnih potreb in aplikacij. Pločevina se lahko razreže na želeno velikost in oblikuje glede na zahteve proizvodnje ali gradnje.

pločevina v roli
pločevina v roli

Prodaja, razrez in krivljenje pločevine po naročilu. Prodaja iz zaloge ali po naročilu.
Materiali, barve in dimenzije po želji kupca.
Razrez pločevine na željene mere.
Material: Aluminij, Cinkano jeklo FeZn, Baker, Inox RF, Alu cink, Titan cink, svinec
Izdelava ojačitev plošč
Krivljenje pločevine. (obrobe – maske – profili – kotniki …) na dveh krivilnih strojih 6,00 mt in 7,20 mt

Strešne obrobe

Pločevinaste zunanje police, Aluminijasta polica za okno

Maska za krpanko, Pokrivalo za žaluzije, Zapiralni vidni pokrov senčila

Pokrov za ograjo, streha za škarpo, streha za zid, pokrivalo ograje

Pokrov za steber, streha za stebričke

Ograjne lamele in polnila