ovire pred pticami

Ovire pred pticami

Ovire pred pticami. Kovinske bodice so ena od pogosto uporabljenih ovir za preprečevanje pristajanja ptic na določenih površinah. Kovinske bodice so običajno izdelane iz trdnih kovinskih palic ali trnov, ki so pritrjeni na podlago, kot so strehe, ograje, napušči ali podobne površine, kjer želimo preprečiti pristajanje ptic.

Bodice delujejo tako, da ustvarijo neprijetno površino za ptice, ki jim preprečuje pristajanje. Zaradi trdih trnov ptice ne morejo najti stabilne površine za sedenje ali pristajanje ter se posledično odvrnejo od območja.

Kovinske bodice so priljubljena izbira za preprečevanje pristajanja ptic na strehah, okenskih policah, kipih, antenah in drugih izpostavljenih mestih, kjer ptice lahko povzročijo težave. So trpežne, dolgotrajne in se lahko prilagajajo različnim površinam.

Pomembno je opozoriti, da bodice ne škodujejo pticam, ampak le preprečujejo njihovo pristajanje. Namen ovire je zagotoviti, da ptice najdejo alternativne varne prostore za prebivanje in se ne zadržujejo na območjih, kjer bi lahko bile motene ali povzročale škodo.

Ovire pred pticami

ovire pred pticami
ovire pred pticami

BODICE PRED GOLOBI IN VRABCI – ZAŠČITA PRED PTIÄŒI – PREPREKA – ODGANJALEC PTIC

Izdelek je narejen iz nerjavečega traku (INOX RF) širine 25 mm, debeline 0,5 mm in dolžine 1 meter. Višina bodic je cca. 11 cm in zaščiti od 8 do 16 cm podlage po širini.
Sam trak je perforiran in ojačan in ima narejene dodatne odprtine za vijake oz silikon. Bodičaste vzmeti in špice so prav tako narejene iz vzmetne nerjaveče inox žice.

Izdelek je idealen za montažo na ravnih in trdih površinah, kot so na primer okenske police, klime, balkone, cevi , obrobe, žlebovi, strešne lege-špirovci.

PRODAJA: Originalno pakiranje 30-50 kos, možen je tudi nakup samo par kosov.

MONTAŽA Preprosta pritrditev s SILIKONOM, ŽEBLJI ali VIJAKI. (vse na zalogi)

  1. Dobro očistite in posušite področje oz kraj, kjer bo montirana inox zaščita.
  2. Nastavite in razširite bodice glede na širino mesta, ki bo zaščiteno.
  3. Aplikacija oz pritrditev zaščite je možna na več načinov: vijaki, žeblji, kovice ali silikon. (vse na zalogi)